Cautare

4911 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 in buzau" (2.91 secunde)
"Va fi un an in care vom scapa de criza, va fi un an in care optimismul va fi cel care ne va anima sa depasim momentul pe care l-am trait in anul 2009.
S-au inregistrat doar 149 de voturi "pentru" amendament, in timp ce 186 de parlamentari au votat "impotriva". Amendamentul prevedea cresterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, cu aplicare incepand cu data de 1 ianuarie 2010.
Introducerea impozitului minim pe cifra de afaceri a condus in 2009 la disparitia a 136.000 de firme private, de 11 ori mai mult decat in 2008.
Puteti citi interpelarea in continuare.
"In mai 2010 am propus public autoritatilor statului roman un set consistent de masuri economice privind combaterea crizei economice. In sedinta Birourilor Permanente reunite ale celor doua Camere ale Parlamentului din data de 2 iunie a.c., premierul Emil Boc a salutat temeinicia acestor masuri.
63/2010, nu vor mai primi bani de la Bucuresti din cotele defalcate. "Pentru judetele cu restante la organigramele care trebuie trimise spre avizare la Agentia Nationala a Functionarilor Publici, luati act si incadrati-va in termen!
Senator PSD de Satu Mare, VALER MARIAN, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 70 de ani de la Dictatul de la Viena: victimele uitate, calaii omagiati", pe care o puteti citi in continuare.
"Mircea Geoana anunta ca Birourile Permanente reunite au fost convocate pe 29 noiembrie " Presedintele Senatului, Mircea Geoana, i-a trimis joi seara o scrisoare premierului Emil Boc, in care face o serie de precizari cu privire la procedura parlamentara privind Legea educatiei, precizand ca potrivit principiului separatiei puterilor in stat Parlamentul este cel care controleaza si cenzureaza Executivul.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. Tot atunci, liderul PDL anunta intentia Guvernului de a trimite, astazi, legea in Parlament. "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Libertatea publica articolul "Guvernul Boc - guvernul Pinocchio", in care inventariaza trei promisiuni facute de Guvern in 2010. Puteti citi in continuare promisiunile facute anul trecut si pe care Guvernul Boc nu le-a respectat!
79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul. Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
In situatia in care militarii vor primi pana la recalculare bani mai multi decat ar fi trebuit, acestia vor trebui restituiti in 2012. "Prin legea 119/2010 am impus recalcularea tuturor pensiilor speciale pe baza principiului contributivitatii.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Senatorii nu vor sa taie din banii academiilor Senatul a respins miercuri cererea de reexaminare a Legii pentru aprobarea OUG 79/2010, prin care seful statului solicita incetarea acordarii de subventii de la buget Academiei Oamenilor de Stiinta, celei de Stiinte Tehnice si Academiei de Stiinte Medicale si finantarea din venituri proprii.
Un fost agent al Sectiei 3 Politie Craiova a fost condamnat definitiv la cinci ani de inchisoare, politistul fiind gasit vinovat pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si inselaciune Povestea in acest caz a inceput in februarie 2010, cand trei soferi au sesizat Serviciul Judetean Dolj al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) despre faptul ca un agent de la Sectia 3, mai exact agentul-sef Cosmin Mihai Mitru, i-a oprit in trafic in zona unor complexuri comerciale si le-a cerut spaga ca sa nu ii amendeze.
Cei interesati sa afle ce s-a intamplat in dosarele aflate pe rolul Judecatoriilor Craiova, Slatina, Turnu Severin si Targu Jiu, al Tribunalelor Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si al Curtii de Apel Craiova vor putea suna la numarul de telefon 0351.403.100 (numar cu tarif normal, apartinand retelei RDS), apelabil atat de pe fix, cat si de pe mobil, pentru a obtine informatiile dorite.
Spectacolul din seara de Craciun a avut loc la Teatrul Liric "Elena Teodorini", intrarea fiind libera, in limita locurilor din sala. ... Talisman a luat 29.140 de lei Spectacolul de Revelion, organizat in noaptea dintre ani, a adus in fata craiovenilor formatia Talisman.
Dupa intrarea in comunitate, romanii vor trebuie sa plateasca accize la pacura, la electricitate si la gaze naturale comparabile cu cele ale europenilor, chiar daca salariile nu vor fi la acelasi nivel. Pentru aceste produse nu platim, in prezent, nici un fel de accize.
Romania urmeaza sa se integreze in zona euro in intervalul 2010-2014, cu trei ani mai tirziu decit Ungaria, care va face acest pas in 2011, si mult dupa Slovacia, care va adopta moneda europeana pina in 2009, potrivit unui studiu al Bancii Centrale Europene (BCE).
google-analytics.com